De huiskamer van Capelle

Of je van boeken houdt of niet, grandcafé-restaurant In den Boekenkast is een plek waar je je op je gemak zult voelen. Men noemt In den Boekenkast ook wel "De huiskamer van Capelle". Dit restaurant ademt de sfeer van een oude bibliotheek en van tijdloze gezelligheid, met op de achtergrond jazzy muziek. 

In den Boekenkast ligt op een toegankelijke locatie in het stadshart van Capelle aan den IJssel. Het restaurant-grandcafé is gemakkelijk te bereiken met de auto (parkeer dichtbij en gratis achter het Capelse gemeentehuis), per fiets of openbaar vervoer. Vanuit de metrohalte Capelle Centrum hoef je alleen het Stadsplein, waar ook het winkelcentrum 'De Koperwiek' aan ligt, over te steken. Naast In den Boekenkast ligt het bekende Isala Theater, waar bijna het hele jaar door voorstellingen zijn.

Het team van In den Boekenkast neemt geen genoegen met namaak. Dit geldt zowel voor het interieur en het decor met oude boeken als voor het eten en drinken. Alles is authentiek en puur. Dat zie je en dat proef je!