Lekker eten en drinken

In een ontspannen sfeer eten en drinken, binnen in het restaurant of buiten op het ruime terras. Op een plek waar je kunt vertrouwen op goede kwaliteit, met eerlijke ingrediënten, zoals duurzaam gevangen vis en biologisch vlees. Ook als je vegetarisch wilt eten kun je kiezen uit verschillende, smaakvolle gerechten.

We houden er vanzelfsprekend rekening mee als je een allergie hebt of een speciaal dieet volgt. Zo kunnen wij  gluten- of lactosevrije gerechten serveren. Geef dit dan wel ruim van te voren aan ons door. 

Veel mogelijkheden

Een kleine maaltijd of een uitgebreid menu van meerdere gangen? Een kopje koffie of thee met wat lekkers erbij? Ontspannen borrelen met met hapjes en drankjes? Alleen, met zijn tweeën of met een grote groep uit eten? Aan het raam of op het podium? Bij In den Boekenkast mag en kan het allemaal. Vraag naar de mogelijkheden en we nemen de tijd voor uitleg en advies.

Goed om te weten: elke dag serveren wij een voordelig drie gangen menu, seizoensspecialiteiten, een dagsoep en een dagschotel.