Voorgerechten

Brood op de plank
met kruidenboter, kaasspread en een wisselend smeersel
6.5

Soep van A tot Z
wisselende soep van de chef
6.5

Romige, gebonden tomatensoep
met prei en gehaktballetjes (ook vegetarisch te verkrijgen)
6.5

Rundercarpaccio
met Parmezaanse kaas, pijnboompitjes, rucola en truffelmayonaise
12.5*

Salade Vita
geitenkaas, honing, uitgebakken spekjes, komkommerlinten, gemarineerde olijven en tomaat (ook vegetarisch te verkrijgen)
12.5*

Scampi chili
vijf garnalen in romige chilisaus
13*
 
Proeverij
van voorgerechten samengesteld door de chef te bestellen v.a. twee personen
10.5 p.p.

Beef tataki
met een salade van mie, witte kool en oosterse dressing
11.5

Gerookte eendenborst
met julienne gesneden rode kool en zoethout crème
12.5

Carpaccio van vleestomaat
met geitenkaasmousse en pestodressing
9.5

gegrilde zwaardvisfilet
met antiboise en rucola
11

Voorgerechten met een * kunnen voor een meerprijs van € 6,00 ook als hoofdgerecht geserveerd worden.