Voorgerechten

Huisgemarineerde olijven
€ 3,50

Brood op de plank
met kruidenboter, kaasspread en een wisselend smeersel
€ 5,50

Soep van A tot Z
wisselende soep van de chef
€ 6,50

Romige, gebonden tomatensoep
met prei en gehaktballetjes (ook vegetarisch te verkrijgen)
€ 6,50

Salade makreel
met lauwwarme roseval aardappels, spinazie, citroenmayonaise en ansjovis
€ 12,00 *

Rundercarpaccio
met Parmezaanse kaas, pijnboompitjes, rucola en truffelmayonaise
€ 12,50 *

Salade Vita
geitenkaas, honing, uitgebakken spekjes, komkommerlinten, gemarineerde olijven en tomaat (ook vegetarisch te verkrijgen)
€ 11,50 *
 
Hollandse garnalencocktail
lekker ouderwets met whiskeysaus
€ 13,50

Salade gerookte zalm
met krokantjes van zuurdesem brood, rode uit en mierikswortelmayonaise
€ 12,50 *

Antipasti
van Coppa di Parma en Salami Veneto met een salade van Hollands zuur, gegrilde aubergine en appelstroop
€ 10,50

Vitello tonnato
chefstyle, getrancheerde kalfslende met huisgemaakte tonijnmayonaise, gefrituurde kappertjes en rucola
€ 12,50

Hartige pannenkoekjes
met gekonfijte eend en hoisinsaus
€ 9,50

Gefrituurde camembert
met cranberrycompote
€ 8,50

Proeverij
van voorgerechten samengesteld door de chef te bestellen v.a. twee personen
€ 10,50 p.p.

Voorgerechten met een * kunnen voor een meerprijs van € 6,00 ook als hoofdgerecht geserveerd worden.