Voorgerechten

Huisgemarineerde olijven
3.5

Brood op de plank
met kruidenboter, kaasspread en een wisselend smeersel
6.5

Soep van A tot Z
wisselende soep van de chef
6.5

Romige, gebonden tomatensoep
met prei en gehaktballetjes (ook vegetarisch te verkrijgen)
6.5

Rundercarpaccio
met Parmezaanse kaas, pijnboompitjes, rucola en truffelmayonaise
12.5*

Salade Vita
geitenkaas, honing, uitgebakken spekjes, komkommerlinten, gemarineerde olijven en tomaat (ook vegetarisch te verkrijgen)
12.5*

Hollandse garnalencocktail
traditioneel met whiskeysaus
14
 
Proeverij
van voorgerechten samengesteld door de chef te bestellen v.a. twee personen
10.5 p.p.

Bruschetta
twee stuks, van focaccia met gegratineerde geitenkaas, honing en zomerbiet
9.5

Gemarineerde runderlende
met groene asperges, cherry tomaat en tomaten knoflook dressing
12.5*

Kroketjes
drie stuks, van kikkererwten en blauwschimmelkaas met mosterd bieten mayonaise
8.5

Salade watermeloen
met gebakken maiskip, asperges, spek en honing mosterd dressing
12.5*

Voorgerechten met een * kunnen voor een meerprijs van € 6,00 ook als hoofdgerecht geserveerd worden.