Skip to main content

Nieuwe website, nieuwe mogelijkheden

We zijn verheugd u te kunnen vertellen dat Restaurant In Den Boekenkast een spannende nieuwe ontwikkeling heeft doorgemaakt! We hebben zojuist onze gloednieuwe website gelanceerd en we kunnen niet wachten om het met u te delen.

De nieuwe website van In Den Boekenkast heeft een handige en mooie lay-out gekregen, waardoor het nog gemakkelijker is geworden om informatie te vinden over ons restaurant, onze menu's en onze speciale aanbiedingen. Of u nu een trouwe klant bent of ons voor het eerst bezoekt, we hopen dat de nieuwe website uw ervaring met ons zal verbeteren.

Maar dat is nog niet alles! We hebben ook een nieuwe functie toegevoegd die het mogelijk maakt om online een reservering te doen. U kunt nu rechtstreeks via onze website een tafel reserveren op het door u gewenste tijdstip. Of het nu gaat om een romantisch diner voor twee of een gezellige avond met vrienden en familie, het maken van een reservering is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Daarnaast is het nu ook mogelijk om online een aanvraag te doen voor een groepsreservering. Als u van plan bent om een speciale gelegenheid te vieren, zoals een verjaardag, jubileum of zakelijk evenement, kunt u nu eenvoudig een aanvraag indienen via onze website. Ons team zal zo snel mogelijk contact met u opnemen om alle details te bespreken en ervoor te zorgen dat uw groepsreservering perfect wordt georganiseerd.