Skip to main content

Een tafel reserveren?

Wil je zeker weten dat je voor lunch en diner een plekje hebt in ons restaurant? Reserveer dan een tafel via onderstaand formulier.
Je kunt natuurlijk ook bellen met 010 - 442 08 02 of even langskomen. Kom je alleen borrelen? Je kunt dan gewoon binnenwandelen en kijken of er een plekje is.

Kom je met meer dan 6 personen eten? Reserveer dan zeker een tafel. We zorgen dat alles op tijd klaarstaat en jullie direct aan tafel kunnen.

Let op! Het is niet mogelijk om te reserveren voor ons terras. Wij reserveren alleen binnen een tafel voor u, mocht er buiten een tafel vrij zijn kunt u uiteraard op het terras plaatsnemen.

Reserveren voor groepen

Bij In Den Boekenkast hebben we alle ruimte om te komen lunchen of dineren met groepen. Kom je met meer dan 15 personen of ben je opzoek naar een locatie voor een (zakelijke)gelegenheid of borrel?

Via onderstaande button kan een aanvraag worden ingediend, ook als je nog niet zeker bent van wat je wilt. We nemen vervolgens contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Reserveren

Maak je keuze...
Selecteer datum/tijd...
Voor hoeveel personen wens je te reserveren?
Maak je keuze...
Op welke naam maak je de reservering?
Voer uw (geldig) telefoonnummer in...
Voer jouw (geldig) e-mailadres in...
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Onze keuken is van 11.00 tot 21.00 uur geopend. Wil je na het eten blijven voor een drankje? We zijn van zondag tot en met woensdag geopend tot 23.00 uur en donderdag tot en met zaterdag tot 0.00 uur. In de jazzseizoenen (in het voorjaar en najaar) hebben we op vrijdagavond om de week live muziek. Op de jazz-agenda zie je welke artiest er optreedt.