Skip to main content

Hét grandcafé-restaurant van Capelle a/d IJssel

We zijn trots op onze titel ‘De Huiskamer van Capelle’ en doen iedere dag ons best om dit waar te maken. Ons grandcafé-restaurant is een plek waar je je al snel op je gemak voelt, nieuwe mensen ontmoet en geniet van heerlijk, puur eten, ouderwetse gezelligheid en live muziek.

Bibliotheeksfeer

Als je bij ons naar binnen stapt, ben je gelijk in een andere wereld. Je wordt omringd door echte oude boeken, antieke Franse bibliotheekkasten uit 1920 en balustrades die speciaal vanuit Frankrijk hiernaartoe gehaald zijn. De warme kleuren, de hoekjes en niveauverschillen zorgen ervoor dat je hier net zo fijn zit met z’n tweetjes als met een groep.

Zonnig terras

De warme sfeer van binnen vind je ook op ons gezellige terras op het Stadsplein van Capelle aan den IJssel.

Lunchen, dineren en borrelen

We houden van lekker eten en delen dat graag de hele dag door met jou. Dus of je nu om 11 uur voor een kop koffie met taart komt, uitgebreid gaat lunchen of dineren of later op de avond wilt genieten van een borrel met hapjes: bij ons ben je (bijna) de hele dag welkom. In onze keuken bereiden we alle gerechten, van klein tot groot met vakmanschap en liefde voor eten.

En bij dat heerlijke eten horen natuurlijk ook lekkere drankjes. Met onze uitgebreide wijnkaart, verschillende bieren op tap en op de fles, luxe likeurtjes en heerlijke frisdranken, vind je vast iets wat jij lekker vindt.

Live muziek

We houden van eten, ouderwetse gezelligheid én… muziek! Bij ons hoor je op de achtergrond altijd een sfeervolle jazzmelodie. In de jazzseizoenen (in het voorjaar en najaar) gaan om de week op vrijdag de stoelen en tafels aan de kant voor een podium en een dansvloer. Je geniet dan van bijzondere live optredens: vooral jazz, maar we maken ook uitstapjes naar funk, soul, blues en bekende nummers uit de jaren 70, 80 en 90.

Benieuwd wie er optreden? Bekijk dan onze jazzagenda en geniet snel van een onvergetelijke avond.

Wanneer zien we je?

Wil je sfeerproeven? Kom gezellig langs! We zitten in het centrum van Capelle a/d IJssel en je kunt ons gemakkelijk bereiken met het openbaar vervoer (metrohalte Capelle-centrum), de auto (gratis parkeren) en de fiets.